en bild

Distriktssköterska till Ultuna vårdcentral och BVC

Information om arbetsplatsen

I mars 2018 öppnade Ultuna vårdcentral. Vårdcentralen finns centralt i campusområdet i Ultuna och är en del av Praktikertjänst. Här formar vi tillsammans framtidens primärvård med patienten ständigt i fokus. Vi växer och söker nu en distriktssköterska till vår BVC samt till vårdcentralen.

Adress:
Ulls väg 30B, Uppsala

Arbetsuppgifter

BVC mottagning enligt barnhälsovårdens nationella program. Normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska på en vårdcentral, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete för patienter i alla åldrar. Viss telefonrådgivning samt tidsbokning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från primärvård och BVC.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken, positiv, kommunikativ och empatisk. Du ser patienten som en självklar resurs i sin egen vård. Du vill samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi är måna om varandra och hjälps åt med arbetsuppgifterna, vilket bidrar till en god arbetsmiljö och att alla trivs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster