en bild

Sjuksköterskor till PTJ Psykiatri

Information om arbetsplatsen

I Rinkeby finns Jour-och akutgruppsverksamhet, sjuksköterskemottagning, sektionen för intensiv allmänpsykiatri samt psykosmottagning. Upptagningsområdet har en mångkulturell prägel och det finns goda möjligheter att vinna kunskaper inom området transkulturell psykiatri.

Adress:
Rinkebysvängen 70 A, 4 tr, Spånga

Arbetsuppgifter

Då det finns flera lediga tjänster på Rinkebymottagningen kan vi erbjuda möjligheter till olika typer av arbete som sjuksköterska. Är du intresserad av fart och fläkt och ett varierande och flexibelt arbete finner du detta i vår Jour- och akutgrupp. Jour-och akutgruppens uppdrag består både av jourverksamhet och planerad specialistpsykiatrisk vård alla dagar mellan kl 8-22. I jourverksamheten ingår telefonrådgivning, jourbesök tillsammans med jourläkare samt teambesök i hemmet för psykiatrisk bedömning. Den planerade vården innefattar läkemedelshantering, medicindelning i hemmet samt arbete som Fast vårdkontakt för ett fåtal patienter. Jour-akutgruppen verkar även som ett rådgivande och konsulterande stöd för övriga team vid jourbedömningar, intensifierade insatser enligt F-ACT (flexibel assertive community treatment).

Söker du ett mer sjuksköterskespecifikt arbete finns lediga tjänster på vår sjuksköterskemottagning. Dispensärsarbetet innebär att du träffar patienten på drop-in eller bokade besök. Sjuksköterskemottagningen erbjuder i nuläget bland annat läkemedelsdelning, injektioner och provtagning. Just nu pågår ett utvecklings- och kvalitetsarbete på sjuksköterskemottagningen så är du kreativ, nytänkande och tycker att det är spännande att vara med och påverka i en förändringsprocess är detta rätt tjänst för dig!

Inom mottagningen finns det även möjlighet till arbete inom våra olika behandlingsteam, allt från psykos- till allmänpsykiatriska team. För dig med behov av variation finns även möjlighet att kombinera tjänster och arbetsuppgifter om du är intresserad av både akut- och jourverksamhet och sedvanligt arbete inom öppenvården.

Kvalifikationer

Meriterande är vidareutbildning i psykiatri eller erfarenhet av psykiatri. Men om du är i början av din karriär som sjuksköterska med intresse för psykiatri, tveka inte att söka. Här finns goda möjligheter att utvecklas!

Personliga egenskaper

Egenskaper som engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga värdesätts. Hela Rinkebymottagningen är i en aktiv utvecklingsfas och är du intresserad av verksamhetsutveckling och att leda projekt är detta ett extra plus.

Tillbaka till Lediga tjänster