en bild

Rehab & Sport söker fler Fysioterapeuter

Information om arbetsplatsen

Hos oss jobbar ett litet gäng glada och ambitiösa fysioterapeuter/sjukgymnaster med specialistkompetens inom OMT och Fysisk aktivitet och Idrottsmedicin. Vi har nu möjlighet att utöka vårt gäng och vill bli fler specialister inom olika områden. Det här är det perfekta jobbet för dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla och forma vår verksamhet.
Vi har ett mycket nära samarbete med Cityakutens Ortopedicenter och med Cityakutens Vårdcentral. Vårt uppdrag är att erbjuda vård för landstingspatienter, försäkringskunder och privatkunder.
Vår klinik är mycket centralt belägen vid Hötorget i Stockholm med stora ljusa lokaler och stor träningsyta.
Vi erbjuder även våra kunder diagnostiskt ultraljud utfört av legitimerad fysioterapeut.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holländargatan 5, Stockholm

Arbetsuppgifter

Hos oss på Rehab & Sport arbetar vi för närvarande framför allt med patienter med besvär från neuromuskuloskeletala systemet.
Vi har ett väl upparbetat samarbete med ortopedspecialisterna kring många av våra patienter och har bland annat tagit fram gemensamma rutiner för att säkerställa bästa möjliga pre- och post-operativa omhändertagande.
Arbetet tillsammans med kollegor och läkare är under ständig utveckling och nu är vår ambition att kunna erbjuda ett större utbud av Fysioterapeuter/Sjukgymnaster med specialistkompetens i vår strävan att optimera vården för alla våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens enligt Fysioterapeuternas specialistordning.

Personliga egenskaper

Om du tycker om nya utmaningar, är ambitiös och vill vara med och utveckla verksamheten ska du söka jobb hos oss! Med god samarbetsförmåga och en positiv personlighet kommer du att passa perfekt i vårt team.

Tillbaka till Lediga tjänster