en bild

Undersköterska till Ultragyn vid Sophiahemmet

Information om arbetsplatsen

Ultragyn Stockholm AB är den största privata vårdgivaren inom gynekologi i Region Stockholm. Under 2018 hade vi över 80 000 öppenvårdsbesök. Vi är idag drygt 100 medarbetare som arbetar med gynekologisk öppenvård, dag- och slutenvårdskirurgi, gynekologiska och obstetriska ultraljud, medicinska och kirurgiska aborter samt mödravård. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm men har också direktavtal med andra vårdgivare och försäkringsbolag.

Adress:
Valhallavägen 91, Hus H, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en undersköterska vars huvudsakliga placering kommer att vara på vår behandlingsenhet där vi utför mindre gynekologiska operationer. I dina arbetsuppgifter ingår att ta hand om våra patienter pre- och postoperativt samt att hantera instrument. Du sköter även beställningar, påfyllning av material samt har ett övergripande ansvar för att operationsdagarna flyter på.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med några års erfarenhet av operationsverksamhet. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom gynekologi, operation och sterilhantering.
Det är meriterande om du har god datavana och tidigare har arbetat i journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, engagerad och flexibel samt trygg i din roll som undersköterska. Du kan snabbt skifta fokus mellan arbetsuppgifter samt har lätt för att samarbeta. Vidare tycker du om att arbeta i en miljö med högt tempo och är serviceinriktad och lyhörd gentemot patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster