en bild

Sjuksköterska inom Psykiatrin

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning för heldygnsvård där patienter enbart vårdas enligt HSL. Det finns 16 vårdplatser och vi tar emot personer från 18 år och uppåt.
Vårt upptagningsområde är nordöstra Stockholm; kommunerna Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker och Lidingö.

Avdelning 151 har en god grundbemanning som består av överläkare, ST-läkare, AT-läkare, sekreterare, kurator, sjuksköterskor, skötare och en köksansvarig. Hög trivsel bland personalen och lagom lugn arbetsmiljö. Under dag- och kvällspass samarbetar man som sjuksköterska alltid med en till två kollegor. Vi erbjuder en god introduktion.

Adress:
Danderyds sjukhus 40 plan 1, Danderyd

Arbetsuppgifter

Du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår i ett team med två skötare och gör sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du ingår även i ett öppenvårdsteam som arbetar mobilt på kvällstid. Teamet gör hembesök hos patienter som har behov av stödjande samtal eller annan typ av akuta eller planerade insatser.

Dokumentation sker i Take Care.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska där specialistutbildning inom psykiatri är meriterande men inget krav. Körkort önskvärd

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga - vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster