en bild

Vi söker dig specialist i geriatrik!

Information om arbetsplatsen

Östra vårdcentralen är en väletablerad mottagning med låg personalomsättning och mycket skratt och arbetsglädje.
Vårdcentralen ligger i fräscha nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset i norra Upplands Väsby; här finns röntgen, lab och andra mottagningar i samma byggnad. Vackra naturomgivningar bjuder in till fina promenader. Närhet till Arlanda! Fri parkering! Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag samt fri sjukvård (läkarbesök + mediciner)

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Du jobbar i team med hemsjukvårdsgruppen, gör hembesök och stöttar upp sköterskorna i den äldremottagning vi planerar att starta.
Du jobbar med äldre patienter i första hand men handlägger även andra internmedicinska fall efter behov. I uppdraget ingår handledning av medicinekandidater samt AT-läkare. Det finns utrymme för sidouppdrag, både medicinska och administrativa efter intresse och behov. På sikt finns det möjlighet att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Specialist i geriatrik och gärna även i allmänmedicin. Ytterligare specialistkompetens är meriterande. Goda kunskaper om vårdval Stockholm samt journalsystemet Take Care är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är kreativ och gillar att tänka utanför boxen.

Tillbaka till Lediga tjänster