en bild

Distriktsköterska

Information om arbetsplatsen

Luthagens Vårdcentral är en trivsam vårdcentral i en vacker miljö med en bred kompetens. Här finns distriktsläkare, distriktssköterska, diabetessköterska, sjuksköterskor, allergi sjuksköterska, astma- och KOL-sköterska, dietist, psykolog och kurator.

Adress:
Geijersgatan 8, Uppsala

Arbetsuppgifter

Normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktsköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning samt tidsbokning till samtliga professioner.

Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska gärna med erfarenhet från primärvård men vi välkomnar även dig som är ny i yrket.Du arbetar självständigt men också bra i team, kan fatta snabba beslut och är stresstålig.
Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat Du arbetar aktivt med förbättring och utvecklingsförslag för verksamheten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Tillbaka till Lediga tjänster