en bild

Vikarierande leg. psykolog sökes!

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Täby psykosmottagning är en öppenvårdsmottagning centralt belägen i Täby, ca 13 minuters resväg med Roslagsbanan från Östra station. Täby psykosmottagning erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling för personer över 18 år med psykossjukdom och personer med autismspektrumtillstånd med lägre funktionsnivå och komplext vårdbehov. Vi har ca 230 patienter som kommer regelbundet till vår mottagning.

På mottagningen arbetar i nuläget 7 personer fördelade på 1 psykiatriker, 2 skötare/Case manager, 4 sjuksköterskor. Vår psykolog är föräldraledig och det är till den tjänsten vi nu söker en vikarie!

Vi är en öppen, transparent och kreativ personalgrupp som alltid försöker hitta lösningar som gynnar både patienten och verksamheten. I många annonser står det att det är ”högt i tak”. Hos oss kan vi lova att det är högre i tak än vad du någonsin tidigare upplevt!

I en verksamhet som arbetar med de patienter i samhället som lever med en kronisk psykiatrisk diagnos och med komplext vårdbehov behöver man skratta och ha roligt i teamet. Vi tror dessutom på att glädje och skratt i ett team smittar av sig till patienterna. Ett leende betyder så mycket. Hos oss är man alltid välkommen som patient, oavsett om du har en bokad tid eller inte, och det finns alltid en kopp kaffe att erbjuda. Vi tar oss tid. Vi ser patienterna. Vi bemöter dem där de är, här och nu.

Våra styrkor som team är vårt öppna och transparenta förhållningssätt till patienter. Vår flexibilitet, positiva anda och breda kompetens. Vår målsättning är att, med gott samarbete tillsammans med patient, närstående/nätverk och vårdgrannar förebygga återfall och inläggning och öka patienternas livskvalitet.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat med stor möjlighet till fortsatt fast tjänst inom några av våra verksamheter inom Praktikertjänst psykiatri AB.

Vi söker en legitimerad psykolog som ser glädjen i att arbeta med svåra komplicerad patienter. Som ser samarbete med olika professioner som en styrka. Som tycker om ett varierande arbete i form av utredningar, psykologisk behandling både individuellt och grupp, hembesök i team m m.

Vi söker i första hand en psykolog med KBT-inriktning. Erfarenhet av DBT är meriterande. Neuropsykiatriska utredningar förekommer liksom utredning av psykossjukdom i samarbete med psykiatriker.

Som psykolog har du en central roll i att kartlägga patienternas kognitiva förmåga och bistå med fördjupad diagnostisk bedömning. Vi efterfrågar intresse av gruppverksamhet.

Du har tillgång till handledning och stora möjligheter till vidareutveckling inom ditt specialområde.

Vi journalför i TakeCare.

Kvalifikationer

Leg. psykolog, med erfarenhet av specialistpsykiatrisk och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Erfarenhet av arbete med patienter med psykossjukdom och patienter med komplex psykiatrisk problematik är meriterande. Är du dessutom utbildad inom yoga/ mindfulness så ropar vi högt!

Personliga egenskaper

Alla personligheter behövs i ett team för att skapa en bra gruppdynamik. Det är viktigt för oss att skratta! På enheten värnar vi om varandras styrkor och svagheter vilket leder till personlig utveckling och ett gott samarbetsklimat. Vi är en prestigelös mottagning där vi uppskattar att du är initiativrik, är medveten om vikten av att vara ansvarstagande och att du kan arbeta utifrån uppsatta mål.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster