en bild

VÅRDCENTRALEN KUSTEN SÖKER PSYKOLOG

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Kusten har en välfungerande psykologverksamhet med fyra leg psykologer och en PTP-psykolog, som arbetar med primärvårdsuppdraget bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vanliga problemställningar är depression, ångesttillstånd, stressrelaterad ohälsa, sömnproblem, kronisk smärta och andra tillstånd där beteendeförändring är av vikt. Vi arbetar utifrån stegvis vård, vilket innebär att vi erbjuder vårdcentralens patienter psykologisk rådgivning/konsultation, föreläsningar, gruppbehandling, internetbaserad KBT-behandling, samt korttidsterapi med inriktning KBT och IPT. Arbetet sker i nära samarbete med övriga yrkeskategorier inom verksamheten, där vi bedriver multimodal behandling för långvarig smärta och utmattningssyndrom, och vi har regelbunden handledning externt och internt. Vi har även regelbundna möten med psykosociala team från andra vårdcentraler i vårt område, för samverkan och kunskapsutbyte.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stationsgatan 1, Ytterby

Arbetsuppgifter

Som leg psykolog på Vårdcentralen Kusten erbjuds du en spännande och varierande tjänst inom vår psykologverksamhet för vuxna. Du kommer att arbeta med psykologisk konsultation, bedömning och korttidsterapier med vårdcentralens patienter, samt leda någon av våra gruppinsatser och arbeta med internetbaserad behandling.

Kvalifikationer

Psykologlegitimation. Meriterande är om erfarenhet finns av arbete inom primärvården, samt grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning mot KBT.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

.

Tillbaka till Lediga tjänster