en bild

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i ALCEA-huset, Österåkers kommunhus, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Restid ca 30 minuter med Roslagsbanan.
På mottagningen arbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer, medicinska sekreterare, socionom, psykoterapeuter, samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Nu söker vi Dig som önskar ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.
Varmt välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hackstavägen 22, 4 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Du kommer bemöta en bred psykiatrisk patientgrupp och utföra psykoterapeutiska insatser i form av individuell bedömning, behandling och uppföljning. Du kommer även ansvara för utprovning och förskrivning av tyngdtäcken. Utefter intresse har du möjlighet att utforma gruppbehandling så som träningsgrupp, kroppskännedomsgrupp och/eller delta i patientedukativa grupper på mottagningen. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Du har även möjlighet till fysioterapeuthandledning.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är Leg Fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete och/eller utbildning inom psykosomatik, basal kroppskännedom, medicinsk yoga eller liknande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster