en bild

Medicinsk sekreterare PTJ psykiatri Åkersberga

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i ALCEA-huset, Österåkers kommunhus, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Restid ca 30 minuter med Roslagsbanan.
På mottagningen arbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer, medicinska sekreterare, socionom, psykoterapeuter, samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Nu vill vi erbjuda Dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.
Varmt välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hackstavägen 22, 4 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Medicinsk sekreterare. Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter såsom att självständigt utföra journalskrivning, telefoni, kassaregistreringar, uppföljningar av bokningar och registreringar och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor.

Kvalifikationer

Vi söker utbildad medicinsk sekreterare som behärskar det svenska
språket i tal och skrift, god vana av datajournalsystemet Take Care ser vi som meriterande. Du är stresstålig och klarar av att arbeta självständigt, men är också social och inkännande. Vår verksamhet präglas av gott bemötande och hög tillgänglighet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god sammarbetsförmåga, flexibilitet, noggrannhet och ansvarstagande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster