en bild

Leg Psykolog

Information om arbetsplatsen

Edsbergs vårdcentral är en mellanstor vårdcentral i Sollentuna kommun med ca 13 500 listade patienter. Vårdcentralen är på gångavstånd till vackra Edsviken och nås enkelt med buss från Häggvik station, Sollentuna station eller Mörby centrum. Vi är omkring 40 personer som jobbar här som specialistläkare, utbildningsläkare, distrikt- och mottagningssköterskor, läkarsekreterare, receptionister, vaktmästare, psykolog och samtalsterapeut. Vid sidan av husläkarmottagningen finns det hemsjukvård, BVC, familjecentral, diabetesmottagning, fotvård, astma/KOL-mottagning, äldremottagning och provtagningscentral. Vi är en del av Praktikertjänst och har avtal med Stockholm läns landsting.

Adress:
Edsbergs Torg 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad psykolog med KBT-inriktning för ett vi kariat på ett halvår. Som person vill du vara med och utveckla den psykosociala verksamheten för att bedriva första linjens psykiatri för vuxna. Du har ett starkt intresse för evidensbaserad behandling, samarbetar väl med andra och är också van vid att arbeta självständigt. Du tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet. I ditt kliniska arbete kommer du att möta ett brett spektrum av olika patienter och arbetsuppgifter, såsom kvalificerade bedömningar, KBT-behandlingar individuellt eller i grupp samt att remittera till andra verksamheter som kan erbjuda bättre stöd eller behandlingar. Hos oss har du möjlighet att bedriva ett strukturerat bedömnings- och behandlingsarbete som innehåller både uppföljning och utvärdering.
I första linjens uppdrag ingår behandling av mild till måttlig psykisk ohälsa, en noggrann bedömning samt arbete utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet där förstahandsvalet är psykologisk behandling utifrån kognitiv beteendeterapi och Socialstyrelsens nationella riktlinjer. Det psykosociala teamet är ännu under uppbyggnad och du kommer därför att ha stora möjligheter att påverka din arbetsdag och utveckla våra arbetssätt. Vi deltar i ett nätverk med andra psykosociala verksamheter i Sollentuna, så som öppenvårdspsykiatrin, vårdcentraler och ungdomsmottagningen.

Kvalifikationer

Leg Psykolog

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Tillbaka till Lediga tjänster