en bild

Chefssjuksköterska med goda ledarkvalifikationer

Information om arbetsplatsen

Lidingödoktorn är en välfungerande vårdcentral belägen centralt på Lidingö med goda kommunikationsmöjligheter. Vi arbetar löpande med att förbättra och utveckla vår verksamhet i linje med det växande primärvårdsuppdraget. Stor vikt läggs vid god arbetsmiljö och patientarbete med hög kvalitet.

Adress:
Högsätravägen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Du kommer med stöd av verksamhetschef och ledningsgrupp att leda, planera och utveckla din arbetsgrupp och verksamheten.
Tjänsten består till stor del av personalansvar som bla innebär bemanningsansvar, schemaplanering, medarbetarssamtal, kompetensutveckling samt nyanställningar. Du kommer också få möjlighet att vara med att utveckla vår verksamhet både organisatoriskt och kvalitetsmässigt.
Tjänsten innebär även en viss del klinisk tjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat som sjuksköterska i minst 3 år. Du bör ha erfarenhet av primärvård samt ledare/chefsbefattning.

Personliga egenskaper

Du är trygg i dig själv, kan arbeta flexibelt och organiserat. Du är lyhörd, drivande och kan ta tillvara på dina medarbetares kompetenser. Du trivs med att arbeta i team och kan följa och ta beslut som är fattade och förankrade i verksamheten. Du har tydliga ledaregenskaper. Vi värdesätter att du är öppen och har god självkännedom.

Tillbaka till Lediga tjänster