en bild

Arbetsterapeut PTJ Psykiatri Rinkeby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Rinkeby erbjuder specialistpsykiatrisk vård till boende i Spånga/Tensta samt Rinkeby/Kista. På mottagningen i Rinkeby ligger Psykosenheten, fördelad på tre behandlingsteam inriktade mot specialiserad utredning och behandling vid nydebuterad psykos och redan konstaterade schizofrenispektrumsyndrom. På mottagningen ligger även sektionen för intensiv allmänpsykiatri samt jour- och akutverksamhet med tillgänglighet dagtid, kvällar och helger.

Denna arbetsterapeuttjänst är förlagd i ett av våra psykosteam. Här kommer du att få en spännande och varierande tjänst med goda förutsättningar att vara delaktig i utvecklingen av den arbetsterapeutiska insatsen vid mottagningen. Arbetet utförs i ett multimodalt team där vi strävar efter att skapa en kultur av trygghet och god teamanda. Teamet arbetar enligt en tydlig process gällande prioriteringar av vårdnivå och insatser enligt nationella riktlinjer för vård och behandling vid Schizofrenitillstånd. Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig rehabilitering. Psykosteamen i Rinkeby arbetar utifrån modellen Flexibel Assertive Community Treatment (f-ACT).

Adress:
Rinkebysvängen 70 A, 4 tr, Spånga

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeutiska bedömningar. Förskrivning och inträning av kognitiva hjälpmedel. Kognitiv träning i grupp. Stöd och vägledning till patienter gällande arbetslivsinriktad rehabilitering.

Kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av arbete inom psykiatri, arbetslivsinriktad rehabilitering/IPS.

Personliga egenskaper

Självständig, driven. Intresse för utveckling inom det arbetsterapeutiska området. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tillbaka till Lediga tjänster