en bild

Arbetsterapeut PTJ Psykiatri Rinkeby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Rinkeby erbjuder specialistpsykiatrisk vård till boende i Spånga/Tensta samt Rinkeby/Kista. På mottagningen i Rinkeby ligger Psykosenheten, fördelad på tre behandlingsteam inriktade mot specialiserad utredning och behandling vid nydebuterad psykos och redan konstaterade schizofrenispektrumsyndrom. På mottagningen ligger även sektionen för intensiv allmänpsykiatri samt jour- och akutverksamhet med tillgänglighet kvällar och helger. Denna arbetsterapeuttjänst är förlagd i ett av våra psykosteam. Här kommer du att få en spännande och varierande tjänst med trevliga kollegor!

Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig rehabilitering. Som arbetsterapeut fyller du en viktig funktion i att stödja patientens väg till aktivering, meningsfull sysselsättning och arbetslivsinriktade insatser. Psykosteamen i Rinkeby arbetar utifrån modellen Flexibel Assertive Community Treatment (f-ACT) och som arbetsterapeut kommer du få möjligheter att delta i utvecklingsarbetet kring detta arbetssätt.

Adress:
Rinkebysvängen 70 A, 4 tr, Spånga

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeutiska bedömningar. Förskrivning och inträning av kognitiva hjälpmedel. Färdighetsträning. Stöd och vägledning till patienter gällande arbetslivsinriktad rehabilitering. Aktiverande insatser i grupp.

Kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av arbete inom psykiatri, arbetslivsinriktad rehabilitering/IPS.

Personliga egenskaper

Självständig, driven. Intresse för utveckling inom det arbetsterapeutiska området. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tillbaka till Lediga tjänster