en bild

Natt Sjuksköterska Dalengeriatriken Ortoped rehab

Information om arbetsplatsen

På Dalengeriatriken, beläget 10 minuter med T-bana från city, vårdar vi patienter för bland annat infektioner, hjärt-kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär. Intag sker via ambulans direkt från hemmet, direkt från akutmottagning och på remiss från andra sjukhus och vårdcentraler. Snittvårdtiden är drygt en vecka.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska,fysioterapeut och arbetsterapeut samt vid behov dietist och kurator. Vi har 24 vårdplatser.
Dokumentation sker i Take Care.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med minst ett års erfarenhet, gärna med erfarenhet från ortopedi och natt arbete. Individanpassad inskolning erbjuds. Stort intresse av patientnära vård och en vilja att vara med och driva utvecklingsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är noggrann och nyfiken. Du är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten så att vi tillsammans ger den bästa möjliga vård till våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster