en bild

tandläkare, vikarie under föräldraledighet

Information om arbetsplatsen

Vår klinik ligger centralt i Hässleholm. Kliniken har 5 behandlingsrum, och den bemannas idag av två tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Vi bedriver all sorts allmäntandvård, allt från revisionsbehandlingar på barn och vuxna, till avancerade protetiska restaurationer, innefattande även kompletta implantatbehandlingar. Vi utför själva det mesta inom dentoalveolär kirurgi. Vi tar även emot remisser från andra vårdgivare rörande vissa behandlingar.
Vi har en öppen och bra stämning i personalen, med många skratt om dagarna. Detta tycker vi är viktigt, då vi tror att det gör att alla trivs bra hos oss, både personal såväl som patienter.
Hässleholm ligger i norra Skåne och är en större skånsk ort med mycket goda pendlingsförbindelser från Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad/Blekinge, Växjö och även Köpenhamn. I staden finns ett stort utbud av affärer, restauranger och servicefunktioner. Här finns även mycket goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Självklart hjälper vi dig att ordna boende, om det skulle bli aktuellt.
Varaktighet: först och främst söker vi en vikarie under perioden december 2019- september 2020. Vi vill helst erbjuda en heltidsanställning, men även kortare arbetstid kan diskuteras. För rätt person finns även möjlighet till fortsatt anställning, efter vikariatets slut.

Adress:
Bragegatan 3, Hässleholm

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för allmäntandläkare

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare.
Tidigare tjänstgöring som tandläkare är önskvärt, men inget absolut krav- vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Vi söker en person som är öppen och nyfiken på andra personer- medarbetare och patienter. Du ska också vara nogrann i ditt arbete och lägga stor vikt vid hög kvalitet.

Tillbaka till Lediga tjänster