en bild

Fysioterapeut, Brahehälsan Eslöv

Information om arbetsplatsen

Brahehälsan Eslöv har 9000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sex specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre och astma/KOL. Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

På vår vårdcentral får du ett omväxlande arbete. Arbetsuppgifterna består av bedömning, behandling, uppföljning och träning av både ungdomar och vuxna med symtom, sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan, centrala och perifera nervsystemet samt psykosomatiska besvär. Som fysioterapeut hos oss arbetar du med mottagningsverksamhet, grupper och akuta bedömningar. Patienterna har också möjlighet att kontakta oss digitalt via Praktikertjänst 24. Vi tränar tillsammans på arbetstid en gång per vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kompetens inom ortopedisk medicin, gärna OMI basic examen samt McKenzie A och B. Tidigare erfarenhet inom primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen samt har en positiv inställning till tvärprofessionellt arbete. Patientens behov ska stå i centrum för ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster