en bild

Enhetschef till Närakut Hötorget

Information om arbetsplatsen

Närakut Hötorget ska ta emot patienter i alla åldrar med sjukdomstillstånd som inte är livshotande, men som kräver akutsjukvård. Patienterna kommer att komma via drop-in och triageras först av en sjuksköterska och kan sedan bokas till läkare alternativt färdigbehandlas på sköterskemottagningen. Verksamheten ska erbjuda såväl sjuksköterske- som läkarmottagning och vi ska ha kompetens för barn och äldre samt ambulansintag. Närakuten kommer att ha öppet alla dagar mellan klockan 8.00 och 22.00.

Adress:
Holländargatan 4, Stockholm

Arbetsuppgifter

Då vi nu ska starta upp en ny verksamhet vill vi rekrytera ett bra gäng som tillsammans ska skapa en väl fungerande verksamhet i toppklass.
I din roll som chef kommer du ha personalansvar för ca 15 fast anställda sjuksköterskor och undersköterskor samt ett antal timanställda. I rollen som chef kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att bygga upp och bemanna den nya verksamheten. I uppstartsskedet kommer mycket tid gå till att bemanna upp verksamheten och utveckla alla flöden för att vi ska kunna leverera kvalitativ vård på toppnivå. Ditt arbete innebär även att leda förändringar för att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten och följa upp gruppens dagliga arbete. I chefens roll ingår också ansvar för att driva enheten utifrån lagar, avtal, policys, riktlinjer och rutiner. Du kommer att rapportera direkt till Verksamhetschefen

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med dokumenterad chefserfarenhet och ha stort intresse av chefs- och ledarskapsfrågor. Vi vill att du har erfarenhet från akutsjukvård och har du dessutom erfarenhet av att starta upp en verksamhet är det ett plus. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar högt tempo och har ett stort engagemang. För att lyckas i rollen är du trygg i dig själv och tydlig i din kommunikation. Du är strukturerad, flexibel och ha lätt för att sätta dig in i olika situationer som uppkommer – du är en problemlösare. Du tycker dessutom om att arbeta med förändringsarbete. Du är drivande samtidigt som du är lyhörd och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen.

Tillbaka till Lediga tjänster