en bild

Sjuksköterskor till Närakut Hötorget

Information om arbetsplatsen

Närakut Hötorget ska ta emot patienter i alla åldrar med sjukdomstillstånd som inte är livshotande, men som kräver akutsjukvård.
Verksamheten ska erbjuda såväl sjuksköterske- som läkarmottagning. Vi ska ha kompetens för barn och äldre samt ambulansintag. Närakuten kommer att ha öppet alla dagar mellan klockan 8.00 och 22.00.

Adress:
Holländargatan 4, Stockholm

Arbetsuppgifter

Då vi nu ska starta upp en ny verksamhet kommer fokus till en början vara att rekrytera ett bra gäng som tillsammans ska skapa en väl fungerande verksamhet i toppklass.
Vi kommer att arbeta i team inom verksamheten där alla medarbetare får ta mycket eget ansvar för sina arbetsuppgifter och även ha egna ansvarsområden. Patienten kommer att komma via drop-in. Alla patienter triageras först av en sjuksköterska och kan sedan bokas till läkare alternativt färdigbehandlas på sköterskemottagningen. I arbetet ingår också att assistera vid olika ingrepp, provtagning och analys på eget laboratorium samt utföra läkemedelsordinationer inkl. inhalationer och injektioner. Vi kommer även att gipsa enklare frakturer som inte behöver reponeras.
Sköterskan dokumenterar sina egna patienter. Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade sjuksköterskor med specialistutbildning inom akutsjukvård, öppen hälso- och sjukvård eller barn- och ungdom. Det är meriterande om du har arbetat inom primärvården och eller akutvård tidigare samt har erfarenhet av journalsystemet Take Care. Har du dessutom gipskompetens är det ett plus. Har du varit med och byggt upp en verksamhet tidigare är det en bra erfarenhet att ha med sig i uppstartsskedet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket och har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar högt tempo, har ett stort engagemang och är ansvarstagande. Du behöver vara öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig. Du är ödmjuk, positiv, hjälpsam och ställer upp för patienter och dina kollegor. Du vill ha roligt på jobbet och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Tillbaka till Lediga tjänster