en bild

Undersköterskor till Närakut Hötorget

Information om arbetsplatsen

Närakut Hötorget ska ta emot patienter i alla åldrar med sjukdomstillstånd som inte är livshotande, men som kräver akutsjukvård.
Verksamheten ska erbjuda såväl sjuksköterske- som läkarmottagning. Vi ska ha kompetens för barn och äldre samt ambulansintag. Närakuten kommer att ha öppet alla dagar mellan klockan 8.00 och 22.00.

Adress:
Holländargatan 4, Stockholm

Arbetsuppgifter

Då vi nu ska starta upp en ny verksamhet kommer fokus till en början vara att rekrytera ett bra gäng som tillsammans ska skapa en väl fungerande verksamhet i toppklass. Vi kommer att arbeta i team inom verksamheten där alla medarbetare får ta mycket eget ansvar för sina arbetsuppgifter och även ha egna ansvarsområden.
Närakuten City erbjuder såväl sjuksköterske- som läkarmottagning där även undersköterskor kommer att arbeta. Vi kommer att ha kompetens för barn och äldre samt ambulansintag, laboratorium och tillgång till röntgen under hela öppettiden.
Som undersköterska är dina arbetsuppgifter bl.a. att registrera patienter i kassan, assistera vid olika ingrepp, gipsa, utföra provtagning och analys på eget laboratorium. Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska med inriktning akutssjukvård. Det är meriterande om du har arbetat inom primärvården och eller akutvård tidigare samt har erfarenhet av journalsystemet Take Care. Har du erfarenhet av gipsning av lättare frakturer är det ett plus eftersom det också ingår i vårt uppdrag. Du måste behärska svenska språket men har du flera språkkunskaper är det bra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar högt tempo, har ett stort engagemang och är ansvarsfull. Vidare är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig. Du är positiv, ödmjuk, hjälpsam och ställer upp för patienter och dina kollegor. Du vill ha roligt på jobbet och därför är det självklart för dig att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Tillbaka till Lediga tjänster