en bild

Leg. sjuksköterska till Jourverksamhet

Information om arbetsplatsen

Mottagningen för jourverksamheten är en del i akutverksamheten som innefattar mobila team kopplade till slutenvårdsavdelningarna 150 och 151. Praktikertjänst Psykiatri Akutsektion är nu i ett nytt spännande förändringsarbete och vi söker dig som vill vara med och påverka verksamheten mot uppsatta mål.

Mottagningen för Joursverksamheten är belägen på Danderyds sjukhus, i en vacker sekelskiftsvilla ner mot vattnet. Joursverksamheten erbjuder akut psykiatrisk bedömning. Vi riktar oss främst till personer över 18 år boendes i kommunerna Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Täby, Danderyd och Lidingö.

Joursverksamheten består av psykiatriker, ST-läkare, skötare och sjuksköterskor som alltid arbetar i team vid akuta bedömningar. Telefonrådgivning gällande psykiatrisk ohälsa är kopplad till jourverksamheten från kl 07:30-23:00.

Adress:
Danderyds sjukhus, HUS 21, Danderyd

Arbetsuppgifter

Som legitimerad sjuksköterska på jourenheten kommer du möta personer i alla olika skeden i livet. Du kommer göra akuta psykiatriska bedömningar via telefon, hembesök samt mottagningsbesök. Vid hembesök är du aldrig ensam. Du har alltid en kollega med dig. Som sjuksköterska ska du vara trygg i din profession och ha förmågan att ta snabba beslut. Vid telefonrådgivning kommer triageringsarbete användas för att personen som söker hjälp snabbt ska kunna knytas till rätt instans inom vården/psykiatrin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenheten inom psykiatrisk slutenvård eller psykiatrisk akutverksamhet, men är inget krav. Vana vid att hantera telefonärenden av olika karaktär är av intresse. Vana av att köra bil är ett krav (körkortsinnehav inräknat ;-))

Personliga egenskaper

Välkomnar du utmaningar? Är du uthållig när hinder uppstår? Ser du ansträngningar som vägen till kunskap? Litar du på dig själv och din kompetens? Lyssnar du på din magkänsla? Vågar du fråga och vågar du ifrågasätta? Kan du ta snabba beslut? Har du orkat läsa hela den här annonsen? Då är du den vi söker!!

Får du dessutom energi av att inte veta hur din morgondag ser ut, mer än att du vet att du ska hjälpa människor som har psykisk ohälsa eller livskriser passar den här tjänsten dig perfekt!

Du tycker det är spännande att få vara med i ett skede där det pågår omorganisation och du blir motiverad av att arbeta mot uppsatta mål, både kvalitetsmål och ekonomiska mål.

Tänkte avsluta annonsen med de "unika" meningarna:

1. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!
2. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut!

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Tillbaka till Lediga tjänster