en bild

Specialistläkare till Dalengeriatriken

Information om arbetsplatsen

Dalengeriatriken är beläget i Dalens sjukhus, 10 min från Stockholms city. Vi är en av Sveriges största geriatriska verksamheter med sju vårdavdelningar samt en Minnesmottagning. Fem avdelningar är specialiserade inom akutgeriatrik och två med rehab inom ortopedi och stroke. Verksamheten arbetar kontinuerligt med kvalitets- och utvecklingsarbete, bl a har vi nyligen öppnat GAVA-platser och även påbörjat att Silviacertifiera en av våra avdelningar.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor och team skapa bästa möjliga vård för våra patienter. Du kommer att ingå i specialistgruppen samt delta i vår bakjoursverksamheten. I läkargruppen ingår 14 specialister, 12 ST- läkare och ett stort antal underläkare.
Närmaste chef är verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Specialist i geriatrik som gärna har flera års erfarenhet av arbete inom akutgeriatrisk verksamhet. Du kommer att vara delaktig i att fortsätta utveckla vår verksamhet och i vårt arbete med och bygga framtidens geriatrik. Du har ett stort kunnande och intresse för den geriatriska patienten och vill tillsammans med kollegor och team skapa bästa möjliga vård för våra patienter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i din roll, engagerad, vill driva utveckling och delar med dig av dina kunskaper till kollegor och team.

Tillbaka till Lediga tjänster