en bild

Sjuksköterska/distriktssköterska Östra Läkargrupp

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen har ca 10 000 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med medicinska sekreterare, kuratorer, arbetsterapeut och dietist för att tillsammans kunna erbjuda en god vård till våra listade patienter.

Östra Läkargruppen är en ackrediterad hälsovalsenhet som bl.a. erbjuder specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldrevård, livsstil samt vaccinations- och blodtrycksmottagning. Enheten erbjuder även BVC-mottagning.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. I arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, triagering och mottagningsarbete. Det finns goda möjligheter till egen specialistmottagningsverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distrikssköterska alternativt sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Meriterande är tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete och triagering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens mål. Du är noggrann och trygg i din yrkesroll och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster