en bild

Nattsjuksköterska till avd 42 Dalengeriatriken

Information om arbetsplatsen

Dalens sjukhus, Dalengeriatriken, är beläget i Enskededalen i södra Stockholm.

Avdelningen är en akutgeriatrisk avdelning med 24 vårdplatser, där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier och andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt och medelvårdtiden ligger på drygt en vecka.

För att underlätta läkemedelshanteringen och dokumentation så använder vi oss av slutenvårdsdos och surfplattor.

Vi kan erbjuda bra anställningsvillkor och strävar efter en tätare sjuksköterskebemanning. På avdelning 42 arbetar du alltid i ett team bestående av 3 personer på 24 vårdplatser.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet som nattsjuksköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med undersköterskor kommer att arbeta närmast patienten, vilket betyder att ni kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen. Då det är mycket viktigt för patienten att vi har en helhetsbild över dennes situation läggs stor vikt på ett fungerande teamarbete och samarbetsförmåga.

I det sedvanliga sjuksköterskearbetet ingår bland annat omvårdnad tillsammans med undersköterskan och läkemedelsadministrering. För att underlätta läkemedelshanteringen så använder vi oss av slutenvårdsdos.

Vi använder oss av STELPA för dokumentation med hjälp av surfplattor.
Vi använder oss av journalsystemet Take Care.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotika- administrering.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Tillbaka till Lediga tjänster