en bild

Tandhygienist sökes, Visby

Information om arbetsplatsen

Privatklinik i Visby. Just nu är vi en tandläkare, två tandsköterskor på kliniken. Vi vill gärna ha en tandhygienist på plats, som vi tills nu alltid haft. Vi har tre behandlingsrum. Verksamheten har funnits i över 30 år. Ny kostnadställeansvarig tog över för ca 6 mån sedan, (jag har arbetat på kliniken i snart 7år) den tidigare klinikansvarige gick i pension.

Adress:
Adelsgatan 13, Visby

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi som ett team för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård i en trygg och avslappnad miljö. Vår målsättning är att samarbeta som ett lag för att skapa en trivsam och rolig arbetsmiljö. Vi arbetar nära varandra, är samspelta och tycker om att ha roligt tillsammans på jobbet. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Trygghet och utveckling är väldigt viktigt för oss och vi kommer att se till att du får det som vår nya kollega.

Kvalifikationer

Nu söker vi en ambitiös, socialt begåvad tandhygienist. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi värdesätter även skickligt bemötande där patienten är i centrum. varierande arbetsuppgifter som parodontal behandling, profylax på såväl barn som vuxna, undersökningar individuellt samt viss akutvård såsom komfortbehandlingar.

Personliga egenskaper

Du är intresserad av förbättringar och tar ansvar för såväl din egen som klinikens utveckling. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är lyhörd och uppmärksam på andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Du är en positiv, glad och initiativrik person som tar ansvar och har förmåga att arbeta på ett flexibelt sätt. Du ska vara trygg med att arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta.

Tillbaka till Lediga tjänster