en bild

Psykolog till Stockholm Kids

Information om arbetsplatsen

Stockholm Kids är en barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri och psykisk ohälsa. Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnpsykiatriker, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer samt medicinska sekreterare.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Brahegatan, Stockholm

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en erfaren psykolog med intresse för utrednings- och behandlingsarbete med barn och ungdomar. Tjänsten innefattar ADHD-utredningar och evidensbaserade behandlingar inom Första linjens psykiatri. Utredningar genomförs i team med barnläkare/barnneurolog/barnpsykiater. Vi erbjuder även föreläsningar för föräldrar och eventuellt gruppbehandling för barn och ungdomar.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med minst steg 1 i KBT. Komentutbildning eller annan vidareutbildning relevant för vårt uppdrag är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska tycka att det är roligt att vara med och utveckla vår mottagning. Vi arbetar alla i team och vill ha ett tätt och prestigelöst samarbete mellan olika yrkesgrupper. Hos oss ska barn, ungdomar och deras föräldrar känna sig välkomna och trygga, därför behöver alla som arbetar på Stockholm Kids ha samma positiva inställning – att leverera vård med hög kvalitet och service.

Tillbaka till Lediga tjänster