en bild

Tandsköterska, Uppsala

Information om arbetsplatsen

Vår fina klinik, PTJ Dental Bredgränd, ligger fint belägen centralt i Uppsala. Här erbjuder vi tandvård i en lugn och trivsam miljö till våra trogna patienter. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. Här på Bredgränd i Uppsala arbetar idag 3 tandläkare, 3 tandhygienister samt 6 tandsköterskor. Tillsammans bildar vi ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som tandsköterska tillsammans med våra duktiga tandvårdsteam.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi är intresserade både av dig som är i början av din karriär och dig som har mångårig erfarenhet. Det viktiga är att du sätter patienten i fokus, ger god service, är ansvarstagande och har ett gott omhändertagande. Du är bra på att samarbeta och bidrar självklart till klinikens utveckling där våra värdeord är: Omtanke, nytanke och professionalism.

Adress:
Bredgränd 4, Uppsala

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter så som assistans, delegerade arbetsuppgifter, sterilarbete och profylax.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav.

Tillbaka till Lediga tjänster