en bild

Receptionist/administratör till Ultuna vårdcentral

Information om arbetsplatsen

I mars 2018 öppnade Ultuna vårdcentral. Vårdcentralen finns centralt i campusområdet i Ultuna och är en del av Praktikertjänst. Här formar vi tillsammans framtidens primärvård med patienten ständigt i fokus. Vi söker nu en receptionist/administratör till vårdcentralen.

Adress:
Ulls väg 30B, Uppsala

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vår reception och ta emot patienter samt vara vårdcentralens administrativa stöd. Administrativa arbetsuppgifter är t ex kassaredovisning, fakturahantering, remisshantering, posthantering, tolkbokning, tidsbokning, IT-frågor och materialbeställning. Är du medicinsk sekreterare kan journalskrivning även bli en arbetsuppgift. Är du undersköterska kan provtagning, EKG och blodtrycksmätning bli arbetsuppgifter. Är du erfaren administratör kan framöver mer chefsstöd/administration komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration eller medicinsk sekreterarutbildning eller är undersköterska med erfarenhet av administrativt arbete på vårdcentral eller vårdmottagning. Erfarenhet av arbete på vårdcentral, erfarenhet av att arbeta i Cosmic, samt goda IT-kunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är nyfiken, positiv, kommunikativ och empatisk. Du ser patienten som en självklar resurs i sin egen vård. Du vill samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Du har ett bra bemötande gentemot våra patienter och kommer att vara vårt ansikte utåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster