en bild

Specialistläkare i Psykiatri

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen centralt i Åkersberga med gott om parkeringsplatser intill Kommunhuset där vi har vår mottagning. Restid från Stockholms City tar cirka 30 minuter med Roslagsbanan eller buss. På mottagningen arbetar förutom specialistläkare även psykiatrisköterskor, skötare, psykologer, medicinska sekreterare, psykoterapeuter, samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en trygg arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.
Vi är engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Adress:
Hackstavägen 22, 2 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Sedvanligt mottagningsarbete där du kan välja att träffa dina patienter på mottagningen eller via hembesök. Vid vissa besök kommer du att samarbeta i team med f.f.a. psykiatrisköterskor. Förutom mottagningsarbete träffas vi regelbundet i tvärprofessionella behandlingskonferanser där det finns utrymme till intressanta reflektioner, kollegialt stöd samt att kunna hjälpa och ta del av varandras kunskaper och erfarenheter. Det finns också möjlighet att kunna ta bakjourspass inom PTJ två slutenvårdsavdelningar om du så önskar men det är absolut inget obligatoriskt.

Kvalifikationer

Du är specialistläkare inom psykiatri. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba inom allmänpsykiatrisk öppen eller slutenvård.

Personliga egenskaper

Stabil, vänlig och samarbetsvillig!

Tillbaka till Lediga tjänster