en bild

UNDERLÄKARE/ LEG LÄKARE

Information om arbetsplatsen

Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har ca 40 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård och Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga.
Vår vårdcentral är den enda som drivs i privat regi-Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt. Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9500, med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.
Hamnstaden har idag 45 anställda. Tre distriktsläkare, fyra ST-läkare två AT-läkare två underläkare och två leg. läkare. Förutom läkarmottagning och distriktssköterskemottagning finns här mottagningar för BVC, Hypertoni, och Astma/Kol och. Vi erbjuder även rökavvänjning. Totalt arbetar idag fyra distriktssköterskor och sex sjuksköterskor här. Två kuratorer arbetar med psykisk ohälsa och vi har två psykologer och en psykiatriker knuten till oss. Här finns även en rehab koordinator.
fem medicinska sekreterare, lokalvård och psykiatriker. Hamnstaden har ett eget laboratorium med en BMA och fyra usk som även arbetar på mottagning. Mycket viktigt för oss är att alla våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö.
Vi försöker att skräddarsy scheman och tidsböcker. Patienter fördelas enligt datumfördelning till läkare.

Adress:
Fabriksgatan 4, Lidköping

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral. Vi dokumenterar i CGM/ journal 4 och arbetar efter REK-listan.

Som underläkare får du handledning från allmänspecialist.

Kvalifikationer

Godkänd svenska på C1 nivå.
Svenska flytande i tal och skrift
Förskrivningsrätt, måste vara behörig att skriva recept
Vana från svensk primärvård meriterande

Personliga egenskaper

Glad och positiv

Tillbaka till Lediga tjänster