en bild

Psykoterapeut till Praktikertjänst Lidingö

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling för personer över 18 år. Vi söker nu en psykoterapeut till vår mottagning som ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier individuellt och i team och utifrån olika terapiinriktningar. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, fysioterapeut, administratörer, medicinska sekreterare samt enhetschef.

Adress:
Stjärnvägen 2, nb, Lidingö

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av patienter med olika typer av psykiatrisk problematik samt erbjuda stödsamtal. Behandling sker individuellt eller i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant grundutbildning. Det är meriterande om du därefter har psykoterapeututbildning (steg 2). Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med patienter med komplex psykiatrisk problematik. För tjänsten krävs att du har goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet TakeCare.

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten tycker om att arbeta både självständigt och i team och har förmåga att planera ditt arbete. Du trivs med patientgruppen, känner dig trygg i yrkesrollen och visar både patienter och kollegor gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster