en bild

Skötare till Jourenheten Nordost

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri akutsektion är nu i ett nytt spännande förändringsarbete och vi söker dig som vill vara med och påverka verksamheten mot uppsatta mål.
Jourenheten Nordost är en del i Akutsektionen som innefattar mobila team kopplade till slutenvårdsavdelningarna 150 och 151.

Jourenheten Nordost är belägen på Danderyds sjukhus, i en vacker sekelskiftsvilla ner mot vattnet. Jourenheten Nordost erbjuder akut psykiatrisk bedömning. Vi riktar oss främst för personer över 18 år boendes i kommunerna Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Täby, Danderyd och Lidingö.

Jourenheten Nordost består av psykiatriker, ST-läkare, skötare och sjuksköterskor som alltid arbetar tillsammans i team vid akuta bedömningar. Telefonrådgivning gällande psykiatrisk ohälsa är kopplad till jourverksamheten från kl 07:30-23:00.

Adress: Ryggradsvägen 17, Danderyd.

Adress:
Danderyds sjukhus, HUS 21, Danderyd

Arbetsuppgifter

Som skötare på Jourenheten Nordost kommer du möta personer i alla olika skeden i livet. Du kommer göra akuta psykiatriska bedömningar via telefon, hembesök samt mottagningsbesök. Vid hembesök är du aldrig ensam. Du har alltid en kollega med dig. Som skötare ska du vara trygg i din profession och ha förmågan att ta snabba beslut. Vid telefonrådgivning kommer triageringsarbete användas för att personen som söker hjälp snabbt ska kunna knytas till rätt instans inom vården/psykiatrin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare med inriktning psykiatri. Flerårig erfarenheten inom psykiatrisk slutenvård eller psykiatrisk akutverksamhet är ett krav. Vana vid att bedöma patienters mående via telefon är meriterande.

Personliga egenskaper

Litar du på dig själv och din kompetens? Är du stresstålig? Kan du ta snabba beslut och är handlingskraftig?

Du tycker det är spännande att få vara med i ett skede där det pågår omorganisation och du blir motiverad av att arbeta mot uppsatta mål, både kvalitetsmål och ekonomiska mål.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Tillbaka till Lediga tjänster