en bild

Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Centrumpraktiken är en vårdcentral som ligger i centrala Kungälv, och som vuxit mycket sedan vårdvalet 2009.
Vi knoppar nu av oss och öppnar en systermottagning i december! Några utav våra duktiga medarbetare följer med till den systermottagningen. Vi letar därför nu efter en ny sjuksköterska som kan komplettera vårt duktiga gäng på vår befintliga mottagning med cirka 15500 listade patienter. Här får du omväxlande arbetsuppgifter och många rutinerade och engagerade kollegor. Vi har en välfungerande samtalsmottagning, Rehabenhet och BVC. Vi arbetar för våra patienters bästa. Är du redo att anta nya utmaningar så är du kanske vår nya kollega? Välkommen med din ansökan! För mer inf se; www.centrumpraktiken.se eller ring gärna för mer information.

Adress:
Triogatan 5, Kungälv

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral är telefonrådgivning, mottagning av både planerade och akuta patienter, hembesök, kontakter med kollegor i kommunal sjukvård. I januari 2020 startar vi vår digitala plattform Praktikertjänst 24 som kommer att bli ett nytt arbetsverktyg.

Kvalifikationer

Vi söker en sjuksköterska gärna med primärvårdsvana.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga. Intresse av utveckling och flexibilitet. Intresse av digitala system. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster