en bild

Tandläkare, Sjöbo och Veberöd

Information om arbetsplatsen

Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.

Praktikertjänst vill vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat, där PTJ Dental är en ny verksamhetsform inom Praktikertjänst och alla tandläkare blir anställda, utan att vara delägare.

Som tandläkare inom PTJ Dental kan du själv påverka om du vill inrikta dig på att exempelvis utvecklas odontologiskt, forskning eller fokusera på ditt ledarskap.

Just nu söker vi en driven och engagerad tandläkare till PTJ Dentals mottagningar i Sjöbo och Veberöd. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater. På mottagningarna jobbar idag tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor som tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare. Se mer om vad vi kan erbjuda dig nedan:

• Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor
• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental
• Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom PTJ Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi. Flera av dem är endast tillgängliga för anställda inom Praktikertjänst
• Vi vill arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan
• Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst
• En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap
• FRENDA; marknadens bästa journalsystem

Adress:
Norregatan 8A, Sjöbo

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande.

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster