en bild

Psykolog till JohannesVården, Göteborg

Information om arbetsplatsen

JohannesVården är en del av Praktikertjänst och professionalism, omsorg och nytanke genomsyrar verksamheten.
Mottagningen ligger i Johannesgården, i ett före detta kloster. En unik miljö med fräscha lokaler och stillsam atmosfär. Vi är en välfungerande mottagning med såväl vårdcentral och bvc som rehabmottagning och mottagning för Ungas psykiska hälsa.
Mottagningen är i ständig utveckling och har hög kompetens, stabil arbetsgrupp och god gemenskap . Drygt 6600 patienter är listade hos oss.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Trollbärsvägen 16, Västra Frölunda

Arbetsuppgifter

Vi arbetar aktivt för att patienten ska träffa rätt profession, och som psykolog kan du vara den som utför första bedömning av patienter med psykisk ohälsa. Du arbetar med kortare psykologiska behandlingskontakter och vill vara med och utveckla arbetet för god, lättillgänglig vård av hög kvalitet. Du arbetar till exempel med bedömning och behandling genom iKBT, grupper och individuella samtal.

Kvalifikationer

Du är leg psykolog med KBT-inriktning och vill arbeta i team med övriga professioner på JohannesVården och då inte minst med rehabkoordinator och läkare då vi har en återhållsam syn på sjukskrivningar.
Vidare värdesätter vi att du har primärvårdserfarenhet och är villig att arbeta exempelvis med grupper och digital mottagning, inkluderat iKBT.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter dina egenskaper som teammedlem i personalgruppen och ett engagemang för utveckling av vår verksamhet

Tillbaka till Lediga tjänster