en bild

Tandsköterska i Göteborg

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu efter en tandsköterska då en av våra duktiga medarbetare slutar. Mottagningen består idag av 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor. Vi behandlar främst vuxen patienter men även en andel barn och ungdomar. Vi utför all typ av allmäntandvård och även implantatbehandlingar. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år och i nuvarande regi sedan 2002,. Vi har en stor patienttillströmning av nya och gamla patienter vilket ställer krav på flexibilitet och god servicekänsla. Vi arbetar med Addera-konceptet och vi strävar efter att jobbar delegerat för att alla ska få jobba på toppen av sin kompetens. Mottagningen är naturligtvis helt digitaliserad med röntgen, OPG och digital scanner för avtryckstagning.

Adress:
Mariagatan 11 B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Vanligt förekommande tandsköterskearbete så som assistera, röntgentagning, sterilarbete och viss administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Svensk tandsköterskeutbildning. Behärska svenska i både tal och skrift. Bra om du har viss datakunskap men behöver ej vara programmerare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt i din personlighet och värdesätter egenskaper som noggrann, social och gillar att jobba i team. Naturligtvis ser vi att du är stresstålig och kan ta ett tag om och när det behövs.

Tillbaka till Lediga tjänster