en bild

ALLMÄN SPECIALISTLÄKARE

Information om arbetsplatsen

Hamnstadens vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Lidköping. Lidköpings kommun har drygt 40 000invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med skärgård och Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköping är en lugn och trygg kommun med välfungerande barnomsorg, skola och gymnasium.
Vår vårdcentral är väl fungerande och den enda som drivs i privat regi-Praktikertjänst. Vi öppnade 2011 i nya lokaler och här finns stora ljusa rum, flera med sjöutsikt. Vårt uppdrag är att tillgodose våra listade patienter, för närvarande ca 9800 med basala behov av hälso-och sjukvård samt att samverka med andra vårdgivare.
Vi har datumfördelning av våra patienter och arbetar kontinuerligt med att anpassa scheman och tidböcker efter vår önskemål från våra anställda.

Adress:
Fabriksgatan 4, Lidköping

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för läkare på vårdcentral, en del av läkarna rondar även de äldreboenden som är knutna till oss, idag tre stycken. Vi dokumenterar i CGM journal 4 och arbetar efter REK-listan.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Allmän specialist.
Svenska C1
Svenska flytande i tal och skrift
Vana från svensk sjukvård och primärvård

Sökande som ej uppfyller kvalifikationerna beaktas ej.

Personliga egenskaper

Du är strukturerad, har god framförhållning och förmåga att prioritera.
Vi ser gärna att du är en person som flexibel har god samarbetsförmåga och bidrar till en god arbetsmiljö.

Tillbaka till Lediga tjänster