en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Vår rymliga och ljusa klinik har funnits på plats sedan 2002 och ligger centralt i Farsta centrum. Vårt team består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Nu söker vi en tandsköterska till.

Kliniken har ett rymligt och välkomnande väntrum, tre inredda behandlingsrum samt omklädningsrum och kontor. Det finns ett ljust och fräscht kök som har gott om plats för luncher och möten.

Vi använder oss av Praktikertjänsts egna journalsystem Frenda.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Farstagången 24, Farsta

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med tandsköterska Christina jobba med sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans och sterilarbete. Du kommer också att jobba i receptionen med bland annat tidsbokning och kallelser. Tanken är att vi ska jobba delegerat på två rum och att ni växelvis assisterar och jobbar i receptionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med några års erfarenhet. Det är en fördel om du tidigare har jobbat delegerat. Du kommer att själv ansvara för vissa områden.

Det är meriterande om du har goda datorkunskaper och är nyfiken på att lära dig nya saker. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Gott humör och lätt till skratt, det gör arbetsdagen lättare.
Då vi jobbar nära varandra ser vi gärna att du är positiv, öppen och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är ödmjuk och empatiskt i ditt bemötande av patienterna.

Tillbaka till Lediga tjänster