en bild

Dietist till längre vikariat i primärvård

Information om arbetsplatsen

Hälsan Östertälje är en modern enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje, med gångavstånd till pendeltåg på Östertälje station. Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting.

Vi söker en dietist då vi har en dietist på föräldraledighet. Är du den vi söker? Möjligheten att påverka och utveckla arbetssätt är stor. Hos oss finns möjlighet till utveckling och ett stort kollegialt stöd då du kommer arbeta i nära samarbete med andra dietister.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, receptionister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Norrhemsvägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för dietist inom primärvårdsrehabilitering, d.v.s. kostbehandling för både vuxna och barn med många olika behov. Det innebär besök på mottagningen, enskilt och i grupp. Arbetet sker vid behov även i patientens hem. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en grundläggande del av arbetet. Vi har samarbete med flera olika vårdgivare, bland annat BUMM på Södertälje sjukhus.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist.
Erfarenhet av arbete som dietist inom primärvården, med barn eller inom hemrehabilitering är meriterande.
B-körkort är önskvärt.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster