en bild

PDT Psykolog till Praktikertjänst Psykiatri Mörby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Mörby centrum är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i Mörby centrum, med goda kommunikationer. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, socionomer, medicinska sekreterare, administratörer, sjuksköterskor samt en arbetsterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Vi vill nu utöka vår arbetsgrupp och erbjuder vi dig därför ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Mörby Centrum plan 7, Danderyd

Arbetsuppgifter

Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter innefattande bedömning och behandling, arbeta i team, samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är Leg Psykolog med PDT inriktning. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster