en bild

Bygg din psykologmottagning på vårdcentralen!

Information om arbetsplatsen

Bohuspraktiken är en vårdcentral i Bohus centrum med cirka 5200 listade patienter. Vår psykologmottagning håller framgångsrikt goda väntetider och strävar ständigt efter att ge våra patienter den bästa behandlingen utifrån kognitiv beteendeterapeutisk grund och stegvis vård.

Våra två psykologer går under 2020 vidare mot nya äventyr och vi söker nu efter den rätte psykologen att överta hela psykologmottagningen. Här finns en unik möjlighet för psykologen med visioner att skapa en spännande arbetstillvaro!


Vi står inför en förnyelseprocess på vårdcentralen pga succession och vill utveckla verksamheten tillsammans mot nya idéer. Du blir en del av vår varma arbetsgrupp som utöver Dig består av distriktsläkare, ST- och AT-läkare, våra sjuk- och distriktssköterskor, samt teamsekreterare.

Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. I anknytning till vårdcentralen finns en ett gott samarbete med Bohus fysioterapi som är beläget på samma våningsplan och som deltar i vår dropin-mottagning tillsammans med oss. Bohus centrum har smidiga kommunikationer med bl.a. pendeltåg till Göteborg som endast tar 13 minuter.

Adress:
Göteborgsvägen 219, Bohus

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Bohuspraktiken har Du en betydande roll och får tillgång till ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Tyngdpunkten ligger på ditt kliniska arbete på psykologmottagningen, bestående av dels diagnostik, behandling och konsultation, men möjligheter finns även till att arbeta på organisatorisk nivå samt delta i verksamhetsutvecklande arbete för hela vårdcentralen. Du ingår i ett tvärprofessionellt team där du förväntas kunna tillgodogöra dig men också bidra till den gemensamma yrkeskompetensen.

Bohuspraktiken befinner sig för närvarande i en succession och utvecklingsfas vilket innebär stora möjligheter att komma med nya idéer och vara delaktig i hur ditt arbete ska utformas. Vi ser gärna att du har ett intresse för kompetensutvecklande arbete för psykologmottagningen, såsom internetbehandling, fördjupat arbete med första linjens behandling av barn och unga, grupper, konsultation beträffande ledarskap och arbetsmiljöfrågor eller annat som du tycker är kul och viktigt att ägna dig åt!

Våra psykologer arbetar självständigt och äger med självklarhet sin egen tidbok. Du ansvarar över dina behandlingar och hur du lägger upp dem. Vi förutsätter att du är en lagspelare och kan samverka kring gemensamma ärenden över professionsgränserna, det gör nämligen alla våra kollegor.

Regelbunden handledning och möjligheter till fortbildning ser vi som självklara förutsättningar för våra psykologer.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad psykolog som är driven, självgående samt nyfiken och öppen för nya utmaningar. God kännedom om vårdkedjans förlopp är aldrig fel. Tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande!

Personliga egenskaper

Vi värnar om varandra och våra patienter - hjärtlighet och framåtanda uppskattas alltid. Vi välkomnar nytänkande och engagemang. Stor tonvikt läggs vid personlig lämplighet, i synnerhet beträffande förmåga att fungera i team. Vid sidan av detta ser vi givetvis att du är professionell, trygg i din yrkesroll och har ett gott och trevligt bemötande gentemot dina patienter och kollegor.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Tillbaka till Lediga tjänster