en bild

Med. sekreterare, sommarvikariat Brahehälsan Eslöv

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sex specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med tre medicinska sekreterare, undersköterskor samt en receptionist. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre och astma/KOL. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer. Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår de sedvanliga arbetsuppgifterna för medicinska sekreterare på vårdcenteral. Det ingår receptionsarbete, journalskrivning, posthantering, remisshantering samt arbete som akutsekreterare mm. Sekreterargruppen är involverad i alla yrkesgrupper på vårdcentralen vilket ger ett roligt och varierat arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god kunskap i medicinsk terminologi. Det är positivt om du är van att arbeta med IT och har erfarenhet av PMO, Pasis, Lissy och Mina Planer.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du är professionell, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Vi ser gärna att du bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster