en bild

Undersköterska Stenhamra

Information om arbetsplatsen

Vi på Stenhamra Hälsocentral är en komplett vårdcentral som servar cirka 4700 patienter. Mottagningen ligger i Stenhamra, Färingsö.Vi arbetar med glädje och engagemang.

Adress:
Vallviksvägen 12, Stenhamra

Arbetsuppgifter

Tillsammans med befintliga kollegor kommer du arbeta både på vårt laboratorium och i vår reception och har ansvar för labb. Övrig tid, framförallt på eftermiddagar, stöttar du övriga teamet med administration och reception, servar läkarna, tar EKG.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska och har jobbat på vårdcentral tidigare. Du har tidigare erfarenhet av provtagning och är van att använda journalsystemet Take Care. Du tycker det är roligt att arbeta på ett laboratorium och i en reception och att vara spindeln i nätet.

Vem är du?

Vi söker dig som tycker att det är roligt att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person ger du våra patienter ett trevligt bemötande och har blick för vad som behöver göras för stunden. Du är glad och vill bidra till en god stämning bland patienter och medarbetare. Varmt välkommen att bli en del av det härliga gänget på vårdcentralen i Stenhamra.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Provtagning på ett komplett laboratorium, vid behov provtagning i hemsjukvård.
Service på mottagningen.

Kvalifikationer

Undersköterska. Erfarenhet av laboratorie arbete.
B körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv och serviceinriktad medarbetare som är flexibel.

Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster