en bild

Läkare Specialist i psykiatri

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Mörby centrum är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i Mörby centrum, med goda kommunikationer. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, socionomer, medicinska sekreterare, administratörer, sjuksköterskor samt en arbetsterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Nu vill vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Varmt välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Mörby Centrum plan 7, Danderyd

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss kommer du ha ett brett och spännande uppdrag innefattande kliniskt patientarbete och delaktighet i basutredningar och neuropsykiatriska utredningar. Du kommer ha nära till teamarbete med övriga kollegor.
Du kommer tillsammans med engagerade och erfarna kollegor vara en viktig pusselbit i vårt ständiga förbättringsarbete med patientens allra bästa i fokus.
Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor.
Möjlighet finns att ingå i klinikens bakjourslinje.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är Leg läkare och specialist i psykiatri.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster