en bild

Leg.Psykolog till allmänpsykiatrisk mottagning

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen centralt i Åkersberga med gott om parkeringsplatser intill Kommunhuset där vi har vår mottagning. Restid från Stockholms City tar cirka 30 minuter med Roslagsbanan eller buss. På mottagningen arbetar förutom specialistläkare även psykiatrisköterskor, skötare, psykologer, medicinska sekreterare, psykoterapeuter, samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en trygg arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.
Vi är en grupp engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Adress:
Hackstavägen 22, 2 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en av fem psykologer som delar på arbetet med att ha patienter i olika typer av behandlingar. Vi välkomnar både psykodynamiskt såväl som KBT skolade Psykologer. Viktigt är att du är van vid att utföra neuropsykiatriska utredningar samt personlighetsbedömningar.

Kvalifikationer

Leg.Psykolog

Personliga egenskaper

Tålamod, kollegial samt gilla att jobba varierat mellan behandling och utredningsarbete!

Tillbaka till Lediga tjänster