en bild

KBT-terapeut sökes

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Centrum hittar du mitt i centrala Skövde mellan Kyrkparken och Resecentrum. Vi har cirka 8500 listade patienter. Vårdcentralen drivs i privat regi och är en del av Praktikertjänst AB.
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete och en härlig samling medarbetare.
Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet.

Adress:
Stationsgatan 10, Skövde

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att möta och skapa ett förtroende med patienter med olika former av psykisk ohälsa, t.ex. kristillstånd, depressioner, ångest och stressrelaterade problem.
Som terapeut har du dagligen ett nära samarbete med samtliga yrkeskategorier på mottagningen och du har ansvar för mottagningen för psykisk ohälsa tillsammans med ditt team.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, psykiatrisjuksköterska eller med annan likvärdig utbildning. Du har minst en grundläggande utbildning i psykoterapi/KBT steg 1. Du behöver ha god vana av terapeutiskt behandlingsarbete och känna dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och lyckas i rollen är du professionell och har förmåga att skapa förtroende hos våra patienter. Du agerar självständigt och trivs med eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta.
Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med stora krav på professionellt ansvar, god social förmåga, gott bemötande och flexibilitet.

Tillbaka till Lediga tjänster