en bild

Arbetsterapeut, tillsvidare på 100%

Information om arbetsplatsen

Hovsjö Rehab är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab och har avtal med Stockholms Läns Landsting.

Vi söker nu en arbetsterapeut som kan komplettera vårt team. Möjligheten att påverka och utveckla arbetssätt är stor och det finns god möjlighet till professionell utveckling.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietist, receptionister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Björnövägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom primärvårdsrehabilitering, så som bedömning och utprovning av hjälpmedel, bedömning av behov av bostadsanpassning och handrehabilitering. Det innebär både besök på mottagningen och i patientens hem. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en grundläggande del av arbetet. Handledning av studenter ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.
Erfarenhet av arbete med hemrehabilitering/hembesök och journalprogrammet TakeCare är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster