en bild

Tandsköterska, Sjöbo/Veberöd

Information om arbetsplatsen

Visste du att en av tre tandvårdspatienter i Sverige träffar någon av våra tandläkare? Vi är stolta över att Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård, med visionen att bli Sveriges mest attraktiva vårdbolag både för patienter och medarbetare.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor. De tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt. En arbetsmiljö med hög trivsel, kamratskap och marknadens bästa journalsystem, Frenda.
Inom Praktikertjänst har du som medarbetare också tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser.

Adress:
Norregatan 8A, Sjöbo

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna. På kliniken finns en bred och stor kompetens och vi utför all form av tandvård från allmän till avancerade dentala operationer. Du får möjligheten att assistera allt från undersökningar till kirurgi.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeexamen
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.

Tillbaka till Lediga tjänster