en bild

Undersköterska till hemsjukvården

Information om arbetsplatsen

Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare och erbjuder vård genom hela livet. Vi har 20.500 listade patienter och har hög personaltäthet. Vårdcentralen ligger i centrala lokaler i Ekerö Centrum ca 10 min bussresa från Brommaplan. Vår hemsjukvård har ca 150 patienter inskrivna patienter och bedrivs i en spännande glesbygd. En arbetsdag hos oss är aldrig den andra lik. Du får en chans att träffa patienterna i sitt hem och ibland när avstånden är långa får du vara kreativ och påhittig för att lösa de situationer som uppkommer och samtidigt få vara ute i en unik arbetsmiljö i vacker kulturbygd.
Du ingår i vårt hemsjukvårdsteam som består av fem distriktssköterskor en sjuksköterska och två undersköterskor. Vi har även två hemsjukvårdsansvariga läkare. Du arbetar tillsammans med områdesansvarig sjuksköterska/distriktssköterska och dina undersköterskekollegor och planerar dina arbetsdagar tillsammans med dem.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska med intresse och erfarenhet av hemsjukvård. Dina arbetsuppgifter är omhändertagande av våra mest sjuka äldre i sin bostad. Det innebär t.ex. såromläggning, läkemedel och injektionshantering efter delegering, provtagning, saturation, katetervård och sondmatning, stödstrumpor och lindning et.c. Arbetet utförs självständigt med stöd av sjuksköterska/distriktssköterska och läkare ansvariga för hemsjukvården. Utöver detta kommer du ibland arbeta på vår mottagning med bokade patienter tex kontroller, blodtryck och omläggningar. Vår undersköterskegrupp har idag även ansvar för sterila instrument och förrådsbeställningar.
Arbetstid är dagtid vardagar med individuellt schema.
Vi transporterar oss både med bil och cykel samt går till några som bor nära.

Kvalifikationer

Undersköterska med några års arbetslivserfarenhet gärna från primärvården/hemsjukvården. Du behöver ha erfarenhet av venprovtagning, sårvård och gärna urinkatetersättning. B-körkort är ett krav. Du måste kunna cykla. Vi journalför i Take Care och det är ett plus om du har vana av journalskrivning.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv person med genuint intresse för primärvårdens mest sjuka äldre personer. Du behöver vara självständig, flexibel och lösningsfokuserad. Vi ser gärna manliga sökanden.

Tillbaka till Lediga tjänster