en bild

Sjuksköterska till SPSV Lidingö

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu nya kollegor till vår palliativa verksamhet på Lidingö.
Tillsammans utför vi specialiserad palliativ slutenvård.

Vårt focus är på patienten och närstående och vi lägger stor vikt vid samarbetet i det multiprofessionella teamet. Dokumentationen sker i Take Care och vi har de sex S:en som vårdfilosofi. Vid vård i livets slutskede använder vi LCP. Vi är trippelcertifierade inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.
Avdelningen ligger centralt belägen på Lidingö. (Gamla Lidingö sjukhus) Hit kommer du enkelt med tunnelbana till Ropsten och Lidingöbanan eller buss som stannar utanför entrén. Åker du bil kan vi erbjuda gratis parkering.
Vill du veta mer om tjänsten så hör gärna av dig.
Välkommen med din ansökan.

Adress:
Högsätravägen 4A, Lidingö

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den specialiserade palliativa slutenvården.
Dag/kväll och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska gärna med några års erfarenhet och intresse för palliativ vård. Relevant specialistutbildning är meriterande.
Arbetet kräver att du är mycket självständig och kan förmedla trygghet.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta tillsammans med olika professioner och i nära samarbete med patienter och närstående. Att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke är för oss en självklarhet. Viktigt är att du bidrar till att bevara det positiva klimat vi har i arbetsgruppen. Vi trivs att jobba tillsammans och tycker det är viktigt att stötta varandra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper..

Tillbaka till Lediga tjänster